Jan
31

Users BEWARE, au inceput baietii destepti sa se joace cu cei de la Raiffeisen si trimit mailuri de tip Phishing:

Raiffeisen_Phishing.png

Eu personal am primit 3 pana acum si de fiecare data link-ul acela duce catre o adresa diferita. Deci cel/cei care a/au inceput curatenia de primavara a conturilor (un prieten a patit-o si se pare ca prin Mexic au ajuns banii lui) nu este amator si are mai multe sisteme infectate unde isi tine scriptul :)

Daca ne uitam in sursa vedem si linkul cu princina:
<a href=”http://dentistejura.ch/home/pdf/zzz/rzb.php.htm”>https://www.raiffeisenonline.ro/eBankingWeb/login</a>

Plus ca mailul vine de la o firma de avocatura :) – Received: from kretschgust.com

Delivered-To: radu.micu@gmail.com
Received: by 10.223.107.78 with SMTP id a14cs65717fap;
Sat, 31 Jan 2009 05:46:11 -0800 (PST)
Received: by 10.64.151.10 with SMTP id y10mr1426836qbd.95.1233409569948;
Sat, 31 Jan 2009 05:46:09 -0800 (PST)
Return-Path: <centrala@rzb.ro>
Received: from kretschgust.com (cerberus.cc [216.160.0.100])
by mx.google.com with ESMTP id s27si3243315qbs.31.2009.01.31.05.46.08;
Sat, 31 Jan 2009 05:46:09 -0800 (PST)

Mare grija pe ce dai click.

If you like this post, share it with your friends!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply